- Mandag 18.11:
- Pasta bolognese, med linser, quinoa, løk, tomat og sopp + parmesan. Allergener: Hvete, melk
- Rundstykke med mozarella, syltet rødløk, agurk og grønn pesto. Allergener: hvete, melk (frø)
- Tirsdag 19.11:
- Rundstykke med ost, paprika, agurk og salat. Allergener: Hvete, melk, (frø)
- Rundstykke med stekt egg og salat. Allergener: Hvete, egg, melk (frø)
- Onsdag 20.11: Ingen skolemat.
- Torsdag 21.11: Yoghurtbuffet, velg selv mellom vanilje/jordbær yoghurt, havre granola med bringebær og jordbær/havregryn, rosiner, kokos, blåbær, og jordbær topping. Allergener: Hvete, melk (laktosefri og glutenfri alternativer)
- Fredag 22.11: Ingen skolemat.
- Mandager: Velg mellom varm mat og påsmurte rundstykker fra Lille Persille som vil variere fra uke til uke
- Tirsdager: Velg mellom 2 forskjellig type påsmurt brødmat fra Blåkors eller Lille persille som vil variere fra uke til uke
- Torsdager: Yoghurtbuffet med 2 typer yoghurt, 2 typer granola/kornblanding, i tillegg til topping som kokos, rosiner og bær